Vrouw van huis… vrouw op reis….en dan

Vrouw op reis, vrouw op zakenreisAls de vrouw van huis is dan….. Kun je nog steeds een gentleman zijn en haar verrassen en verwennen met iets leuks…. Van een afstandje bellen, met haar chatten snappen we allemaal, maar wat is er nou leuker om te laten zien dat je ook op afstand aan haar denkt, aan jouw vrouw of vriendin.

Als je vrouw of vriendin op reis is voor zaken, gezellig met vriendinnen een weekendje weg is, of om welke andere reden dan ook, kun je haar op een leuke manier verrassen als je weet in welk hotel ze verblijft. Niet om zelf langs te gaan…. maar regel gewoon een lekker flesje (met of zonder bubbels) wijn voor op haar hotelkamer. Een telefoontje naar het hotel (hou je credit card gereed) en je hebt voor een paar euro (natuurlijk afhankelijk van het land en hotel) een hele lieve en onvergetelijke surprise voor haar geregeld!

Bovenstaande tip heeft natuurlijk een beetje weg van de onze eerdere tip om bloemen naar haar werk te sturen. Beide tips zijn leuk om te doen en in een paar minuten geregeld; wij denken dat de indruk die je achterlaat heel positief zal zijn.

Als je vrouw of vriendin weg is, zal ze ook wel weer eens thuiskomen. Zorg jij voor een lekker fris thuis, of een leuk kado voor haar bij een van de mooiste Design (officiële Alessi site) winkels online? En anders natuurlijk snel en eenvoudig naar De Bijenkorf

En de volgende keer gaan jullie samen naar een leuk hotel in Nederland of Europa of een  hotel, just for fun

 

, , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel