Voucher High Wine at The Dylan; held!

Het meest culinaire en originele cadeau! Verras je geliefde, vier kerst met je vrienden, of bedank die ene persoon met deze unieke High Wine voucher en ga samen genieten van een geweldige wijn en spijsproeverij in The Dylan, het charmante boutique hotel op de Keizersgracht in De 9 Straatjes.

High Wine voucher Dylan AmsterdamDe hapjes komen uit de sterrenkeuken van het befaamde De prijs is per persoon, dus voor een verliefd paar bestel je er 2. Het pakketje wordt prachtig verpakt als cadeau opgestuurd, als je dit aangeeft kun je er een boodschap bij doen en bezorgen wij het cadeau direct bij de ontvanger.

Grootse smaakbelevingen in het klein’
ERVAAR THE DYLAN’S EIGEN INTERPRETATIE VAN ‘HIGH TEA’.

High Wine is een wijn spijs proeverij, waabij u geniet van een selectie van vier verschillende wijnen met bijpassende gerechtjes

De High Wine wordt dagelijks geserveerd tussen 15:00 en 18:00 uur in de Lounge, Long Gallery en bij mooi weer in op het terras van onze binnentuin.

Het bijgaande menu geeft een indicatie van onze wijn spijs combinaties. Vanwege het gebruik van seizoensproducten worden er regelmatig aanpassingen gemaakt.

High Wine Menu:

PATA NEGRA HAM met Galia meloen, zonnebloempitten en rode port vinaigrette

GEBAKKEN HEILBOTmet parelgort, limoenblad en pompoen, romige kerrie saus

HOENDERBORST met artisjok, rode ui, krokante aardappel, mosterd zaad en saus van gerookte citroen

BREAD AND BUTTER PUDDING met gedroogd fruit en vanille anglaise

Voucher High Wine at The Dylan; held!

Deze Voucher kost nu slechts 39,95shop here

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel