Verras je partner met een dagje Amsterdam, Romantisch naar de Amsterdamse Pijp

de pijp winkelen met je vrouw ideeZijn we weer, dagje shoppen met je vrouw of vriendin is leuk en gezellig. Zeker als jij ook weet waar het leuk winkelen, kijken en genieten is. De bekende wijk De Pijp in Amsterdam is vandaag aan de beurt, leuke ideeën en tips!Eigenlijk is het deel 2 van onze eerdere tips over Amsterdam-Zuid en daarom ook goed te combineren.

De bekendste staat in de Amsterdamse De Pijp is misschien wel de Albert Cuypmarkt daaromheen vind je een tal van leuke restaurants, cafe’s en winkels. Sterker, gewoon rondlopen is al een feest! En ook voor het winkelen in de Amsterdamse Pijp; je maakt je vrouw of vriendin er blij mee!

Enkele tips en ideeën voor De Pijp in Amsterdam;

Winkelen kan je natuurlijk op De markt doen maar leuke en mooie design kleding en accessoires voor jou en je vrouw of vriendin vind je bij Appel67, mooie merken die je niet iedere dag tegenkomt. Daarnaast meteen een andere mooie winkel! Brillen en zonnebrillen bij Saton Optiek; gewoon mooi. In dezelfde straat vind  “Het is liefde” een winkel vol leuke en mooie cadeau’s, alles met het thema liefde! Wil je thuis verder met liefde geven en ga je voor je partner koken? Dan kan je de twee bijzonderste kookwinkels van Nederland bezoeken, beiden in De Pijp. Duikelman, een begrip voor zowel de hobbykok als de prof. Van mini gereedschap tot complete keukens, van garde tot keukenmachines tot speciale kneedmachines, alles mooi en top! Of De Pittenkoning een leuke en gezellige kookwinkel aan de markt met een bijzondere collectie authentieke merken en leuke acties.

Trek gekregen? En zin in lunch, ga je naar NamKee op het Heinekenplein. Ja, die NamKee heeft nu ook een vestiging in De Pijp. Is het borreltijd, ga je naar de Pilsvogel of Het Paardje, beiden cafe’s zijn tot laat open dus doe rustig aan!

Uit eten na een dagje winkelen en borrelen doe je bij A La Ferme, voor hele vriendelijk prijzen en eerlijke producten (Franse boerenkeuken waar echt alles zelf gemaakt wordt). A La Ferme vol? Bezoek dan The French Cafe als alternatief; ook leuk en goed!

Winkelen in andere steden in Nederland of Europa of blijf je liever een romantisch nachtje in Amsterdam slapen?

, , , , , , , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel