Verjaardagscadeau voor haar

Origineel, leuk, spannend en mooi verjaardagscadeau voor haar? Je vrouw, je vriendin, je maîtresse. De leukste cadeau’s voor haar in 1 overzicht.

verjaardagscadeau vrouw kadoCadeau’s om samen iets te doen, gewoon als cadeau geven voor een vrouw verjaardag, iets spannends, iets lekkers.

Niet alleen de parfum als verjaardsagscgadeau… Ook wel, maar dan bijzonder en lekkere!

Cadeau ideeën uitgaan en reisaanbiedingen. Leuke ideen voor vrouw & vriendin

Waar koop het juiste kado voor je vrouw of vriendin? Wij zullen op deze pagina een overzicht geven van winkels en websites die je verder kunnen helpen om een leuk kado voor je partner te vinden.

Alle verrassingen en cadeau’s met smaak… sorry geen rommel gadgets… … een leuk en origineel kado geven aan je vrouw, leuke kado-tips:

Een cadeau voor je vrouw, zomaar of voor een speciale dag als verjaardag. Cadeau’s van een paar euro tot honderd euro (en een beetje)

Cadeau’s waar van jij misschien denkt “truttig” maar die toch wel heel erg goed zijn, tot en met spannend aan toe (of zelfs spannender dan …) Tussendoor wat leuke uit en weekendje weg tips..


Parfum, eau de… altijd goed, maar koop een lekker luchtje!

 

alle parfums vergelijken voor cadeau vrouw

 

Massage olie, body lotion.. bedenk het maar…

body massaga vrouw insmeren cadeau

Klein cadeau? Lipstick! Onder 20 euro al een mooie, misschien wel knalrode lipstick!

lipstick cadeau geven vrouw rood

 

Sieraden? Een ring, oorbellen armband… kan zo maar het cadeau zijn waar je vrouw van gaat….

sieraad aan je vrouw geven armband ing oorbellen

ring aan je vrouw geven oorbellen ketting

Private collection

Overzicht van Nachtjeweg, Dagje-weg, Kado’s, Mooi en gezond… en veel meer!
Leuk voor je partner en handig voor jou. Van theedoeken tot sexy lingerie. Van gadgets tot regenlaarzen & van Hotels tot en met vakanties! Hieronder een lijst met online adverteerteerds, wil je zien wat je er mee kunt… click dan hier.

Alle tips zijn met smaak! Wil je iets “meer sexy, ook met smaak” kijk dan hier ook netjes! Wel sexy maar dan chique, bijvoorbeeld lingerie tips, Luxe en spannend, altijd goed, vertrouwde lingerie merken… of sexy en spannender…Private collection

Dagje weg, concert, theater sauna een leuk idee? Tips voor 1 dag.

Nachtje blijven slapen in een romantisch hotel, de laatste aanbiedingen van de beste partners. Koffer of tas pakken en lekker genieten in de stad, strand, bos of op de kamer.
Dining City banners Image Banner 970 x 250

Liever een kadootje als verrassing geven…. Koop een verstandig een smaakvol cadeau…. 

Bij de juiste winkel “zit je altijd goed” en anders veilig ruilen… Eerst twee “must-haves” haves als tip, verder op de pagina de lingerie tips… De 9straatjes voor alle hippe kleding, accessoires, zonnebrillen, tasjes en sieraden… De  Bijenkorf natuurlijk voor de mooiste merken, die je vaak ergens anders niet zult vinden (in Nederland) maar vergis je niet; er zijn genoeg leuke mooie kado’s te koop voor een kleine prijs!algemeen 250 x 250


Luxe merken_300x250Sylvie Londen Image Banner 728 x 90

Lingerie als cadeau voor je vrouw, van de grootste lingerie winkel, de spannendste setjes uitgezocht.

Oke mannen! lang gewacht…. de grootste vraag; lingerie cadeau geven. Alle vooroordelen zijn grotendeels bevestigd. Mannen die; kopen de verkeerde maat, kopen lingerie die de vrouw niet leuk gaat vinden, hebben geen zin in een lingerie winkel (binnen te gaan)

Dat laatste is de schuld van vrouwen, die kijken je immers in de lingeriewinkel aan van “he, waarom koopt mijn vent geen lingerie voor mij”  

Zorg dat je de maat weet! (kijk gewoon een keertje, op een rustig moment!) Over smaak valt zeker wel te twisten… Koop alleen niet iets wat ze nooit gaat dragen! Koop bij een winkel met smaak dan zit je voor 80% al goed “qua geven” (en eventueel ruilen)

Bedenk ten slotte, wil je heel-heel sexy of sexy en stijlvol….. Stijlvol koop je gewoon zonder twijfel bij de Bijenkorf.… En dat andere, bij een winkel die specialist is in Sexy Lingerie maar die dan geen rommel verkoopt!

slipdress sexy cadeau voor je vrouw kopen geven

lingerie voor je vrouw kopen wat geven maat

 

Nog spannender? Dat kan…. Nog steeds geen rommel maar het blijft met smaak en in stijl!

grijs tinten vrouw cadeau geven

cadeau vrouw slaapkamer

 

slaapkamer speelgoed

Jij de lingerie…. en dan je vrouw helemaal blij maken…. huur eens een keer een huishoudster! Voor die ene extra grote schoonmaak! Ik weet zeker dat dit een heerlijk kado is. Letterlijk en figuurlijk “zij blij, jij blij” Voor 15 euro…. je huis-schoon! (v.a.) maar dan wel vertrouwd….. En ik weet zeker, een vrouw in een schoonhuis is … blij!

Klinkt saai? Valt wel mee…. de dag na het feestje van haar verjaardag is het huis weer helemaal schoon!

Huis-schoon, alle lingerie gezien…. koop een “vrouwen” DVD. Klinkt suf, maar waarom ook niet!
Niets mis met een beetje relaxen, energy opdoen voor de volgende spannende dag!

Romantiek & drama films (728x90)


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel