Veel gevraagde antwoorden

vragen en antwoorden voor je vrouw vriendin te verrassen leuk en djentelIn welke prijsklasses kan ik bij jullie tips vinden?

Wij bieden tips en kado’s aan in alle prijsklasses. Het leuke is: heel veel tips kosten niets, op de inzet na dan! 

Waarom zou ik Djentel gebruiken?

Waarom voor of in het begin van de relatie zoveel moeite doen en het daarna laten versloffen? We weten toch allemaal dat vrouwen het leuk vinden om in het zonnetje te worden gezet? Met dat kleine beetje aandacht kweek je namelijk zoveel goodwill;-)

Maar ik ben een vrouw of ik ben al heel Djentel

Dan kun je natuurlijk altijd een ander helpen! Je kunt ons – of de tip – ‘leuk vinden’ op Facebook.  Daarnaast kun je onderaan iedere tip de ‘send’ knop vinden; hiermee stuur je de tip of het artikel door naar een van je vrienden die de tip kan gebruiken; zonder dat een ander dit kan zien.

HotelSpecials.nl ...en we gaan er weer even tussenuit!

Wie vinden de tips van Djentel leuk?

Het gaat er natuurlijk om dat jij een keuze maakt en gentle [Djentel~man] bent, maar onze tips zijn bedoeld voor vrouwen van jong tot oud.Damesmode NEW 728x90

Zijn er ook extra aanbiedingen, speciale acties of kortingen?

Ja, dat doen wij ook. Als je onze nieuwsbrief per e-mail ontvangt, vind je de extra aanbiedingen, speciale acties of kortingen.  (je e-mail adres is genoeg. Verdere registratie is niet nodig) of als je onze Facebook pagina “vind ik leuk” vindt dan zie je deze acties. Ook hebben wij de optie om je zonder registratie zelf een e-mail te laten sturen wanneer je een herinnering wilt ontvangen.


online adverteren www.m4n.nl

Geven jullie garantie?

Djentel.nl geeft geen enkele garantie dat de tips die wij geven ook daadwerkelijk werken bij uw partner. Een goede relatie of een blije partner is helaas niet aan ons; wij doen slechts onze uiterste best om goede tips te geven; wij verkopen zelf geen producten of diensten.


Default 300x250

Hoe gaan jullie om met privacy?

Wij spammen niet, wij volgen de strengste privacy regels van o.a. Nederland en de veel strengere Canadese wetgeving. Je hoeft je bij ons ook niet verder te registeren. Onze privacy procedure hebben wij geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1339091 een volledig overzicht staat op onderaan op onze contact pagina deze kan je ook printen en opslaan

Hoe kan ik bij jullie een goede tip zoeken?

De nieuwste tips staan steeds bovenaan de pagina. Verder kun je zoeken via de zoekoptie links onder de pagina,  category of in de dagelijkse winkellijst:

Last minute genieten500x500 cosmetica

Veel succes!

 

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel