Uitwaaien aan het strand… eens wat anders dan iedereen die nu in de stad zit

strandhuisje hurenJullie zijn het nieuwe jaar goed begonnen, vol goede voornemens! Lekker veel aandacht voor je vrouw, samen leuke dingen doen. Weekendjes weg, weken op vakantie. Theaters, musicals en…. laat het nu maar beginnen. Gezellig dicht bij huis maar wel lekker samen.

Nederland heeft samen met België een super en romantische kust die ook in het het voorjaar en zelfs met dit herfstweer de moeite waard is, hippe-regen-laarzen aan en lekker uitwaaien en dan terug naar je huisje aan de kust. Wat wil een mens nog meer, ieder stel wil dit toch wel. Zeker buiten het seizoen zijn de prijzen van een huisje aan het strand huren extra aantrekkelijk… maar niet alleen het slapen aan het strand is nu goedkoop. Ook de prijzen voor uitgaan en uit eten gaan zijn net buiten het seizoen veel leuker! Jullie nachtje of weekendje weg komt daarom nog dichterbij om te doen als extraatje ; lekker samen met je vrouw of vriendin naar het strand!

Speciale aanbiedingen voor een leuk adres aan het strand dan kan je natuurlijk ook meteen je best gaan doen in de keuken, daarvoor een speciaal kookboekje voor in je vakantiehuis!  Wil je het helemaal compleet maken koop dan nog iets leuks voor haar….. Veel plezier

 

P.s. Of ga je liever skien in Morzine?

 

 

, , , , , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel