Sushi voor je vrouw maken, is dat wat zij wil voor een leuke avond

zelf sushi voor je vriendin makenZelf sushi maken, is dat wat je partner leuk vindt? Het is in ieder geval gezond en je doet je best om een leuke avond samen te hebben. Eenmaal de handigheid en je rolt als een ervaren Japanner. Maar begin rustig aan, niet meteen alles in de lucht gaan snijden en je eerste investering is slecht een paar euro!

Je kunt namelijk bij iedere Toko of fatsoenlijke supermarkt een Sushi-zelf-maak-set kopen. Wij kochten de set bij AH voor 7 euro. Dit pakket heeft (bijna) alles wat je nodig hebt om een goede Sushi zelf te maken; rijst, zeewier blaadjes, rijstazijn, gember, stokjes, speciaal rolmatje etc…. Je moet nog wel de vulling kopen: verse(!) vis, komkommer, avocado etc. maar je kunt natuurlijk zelf kiezen wat voor sushi je gaat maken; als je vrouw of vriendin het maar lekker vindt! Dus als zij geen vismens is, neem je iets anders zoals pickles, Japanse omelet, of komkommer.

Wij schreven al eerder of een handig kookboekje voor mannen, in het sushi startpakket zit een keurige en duidelijk instructie, dit lukt iedere man! Glaasje sake erbij… en de juiste toon is gezet. Ga je het leuk vinden of wil je meteen meer, koop dan eens een leuk Japans servies en een  top messenset van Global in een toko of een goed warenhuis.

Gaat je dit nu al allemaal boven je Japanse pet, ga dan lekker sushi in een restaurant eten of iets anders leuks doen!

Itadakimasu (uit te spreken als Ieta-dakkie-mas), wat letterlijk betekend ga nederig ontvangen maar dat weet jij dan weer….

 

(de messenset is een tijdelijke aanbieding, met 50 euro korting)

, , , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel