Overvolle kledingkast van je vrouw of vriendin…met of juist zonder mooie vintage kleding?

chicks 4 chiks vintage vriendin kleding verkopen en kopenEen vrouw met een volle of overvolle kledingkast? Wil je haar helpen…. denk je ook dat dit gaat lukken? De redding is nabij maar ook gevaarlijk dat er nog meer mooie vintage kleding bijkomt; lucky you! Want het is toch super een mooie geklede vrouw of vriendin.

Vintage kleding is Hot, om te kopen of om te verkopen…. wie weet zit er wel een verborgen schat tussen. Is je partner geïnteresseerd in Vintage kleding en accessoires ga dan naar het leukste evenement in Amsterdam (Panama). Laat je van je goede kant zien en ga met haar mee naar een bijzonder uitje. Vintage kleding kan hier verkocht worden maar pas op…..! Er kan ook gekocht worden. Alles in een top sfeer bij Panama met muziek en drankjes dus jij hoeft je ook niet te gaan vervelen. Na afloop gaan jullie verder genieten; bijvoorbeeld in de bar van het nieuwe en hippe Conservatorium Hotel.

Gegegvens van de Vintage Kleding by Chicks4Chicks via:

De datum van dit event is 4 maart (13:00- 19:00) in Club Panama Amsterdam (UPDATE; de locatie is gesloten)  op de website www.c4cvintage.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven om te komen verkopen of zich aanmelden op Facebook om het event te bezoeken.

Let op! NIEUWE locatie : Trouw Amsterdam

 

 

 

, , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel