Over Djentel.nl

De term gentleman [Djentel~man] (gentilis, gens, gentilhomme gentilhombre gentil uomo or gentiluomo  gentil-homem) is van oorsprong strikt voorbehouden aan goed gemanierde en opgeleide mannen met een keurige achtergrond en familie.

Voor ons is Djentel op zijn Latijn generosus en dat zegt genoeg…;

leukste tips voor vrouwen kado's en verrassen

 

Wat  Djentel.nl:  de website die erop gericht is inspiratie te geven om hun partner, vrouw of vriendin te verrassen; Djentel helpt je met het ‘gentleman’ gevoel.

Waarom  voor of in het begin van de relatie zoveel moeite doen en het daarna laten versloffen? We weten toch allemaal dat vrouwen het leuk vinden om in het zonnetje te worden gezet?

Wat is Djentel niet?  Het is geen zeur, mopper, corrigerende of opvoed site. Het uitgangspunt is dat de bezoekers zelf leuke dingen willen leren & (in)zien.

 

Wat wil DjenteTips geven hoe jij je partner speciaal kunt laten voelen door middel van leuke verrassingen; net als in het begin van de relatie. Mannen doen dan vaak nog veel voor de partner. Dit schept verwachtingen…, noem het ‘verwachtingsmanagement’.  Ook als je al attent bent, is het leuk om ideeën op te doen en te profiteren van speciale acties.

vrouwen kado online kopen

Hoe doet Djentel dit?  Met leuke informatie, handige tips, speciale acties & weetjes, en iedere dag een winkeltip; speciaal voor leuke cadeaus of een leuke reis, weekendje weg maar allemaal ideeën om je partner te verrassen en verwennen

leuke dingen doen aanbiedingen-leuk-kado-voor-vrouw samen leuke dingen doen

Samen leuke dingen doen

kado-voor-je-vrouw-idee leuke tips

Leuke cadeaus

lastminute-hotel-verrassingen-aanbiedingen-vrouw-verwennen nachtje of nachten weg

Nachtje(s) weg

Meer antwoorden staan hier voor je klaar

Volg Djentel.nl, de site met leuke tips voor je partner! Volgers van onze Email, Twitter en ‘Vind ik Leuks-ers’ op Facebook ontvangen speciale kortingen en zien onze tips & acties als eerste. Wees gerust, wij spammen niet en houden ons aan de strengste regels!

Neem gerust contact met ons op voor je vragen!

Aanbieding, samen naar de sauna of spa!Default 300x250

Leuk en handige tips om je vrouw of vriendin te verrassen & verwennen! Inspiratie, kado’s,  genieten, ervaren, leuke ideeën, uitgaan ….  zonder reclame, registratie of spam maar wel met leuke aanbiedingen voor leuke dingen. Of een makkelijk overzicht van leuke winkels

Voor ons is Djentel op zijn Latijn generosus en dat zegt genoeg... bekijk romantische stedentips, cadeau’s voor een vrouw, of sexy kleding en lingerie maar dan met smaak! Of  gewoon samen leuke dingen doen …. zoals de beste romantische Cheap Deal Hotel aanbiedingen,  Zij blij, jij blij!

leukste tips voor vrouwen kado's en verrassen

En ieder weekend natuurlijk de weekend-tips!

vrouwen kado online kopen

500x500 cosmetica

vrouw-verwennen & vrouw-verrassen
maar natuurlijk ook
vriendin-verwennen of verrassen
websites van Djentel.nl

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel