Ontbijt voor je vrouw of vriendin, tip broodbakken zonder machine

ontbijt voor je vrouw vriendin maken zelf brood zonderJe kunt nog steeds broodbakken zonder broodbak-machine, bijvoorbeeld op een kampvuur of gewoon in de oven (dat is een soort magnetron maar dan warm). Natuurlijk willen mannen alle speeltjes in de keuken, maar vrouwen willen niet weer een apparaat wat na 1 keer gebruiken (of twee keer) de kast in gaat zonder ooit nog gebruikt te worden.

Jij wilt natuurlijk je vrouw of vriendinnen verrassen met ontbijt op bed of aan een gezellige tafel.. en wat is er dan lekkerder (of in ieder geval liever) dan zelf gebakken brood te geven.. Gewoon uit een echt bakblik en een gewone oven. Bij de grote kant-en-klaar-brood-mixen firma hebben ze een filmpje  hoe zelf brood te bakken, een receptenfilm van een gelukkige huisvrouw waarin het warm water zelfs ‘lekker’ is… ach ieder z’n ding…maar wel duidelijk en ook weer vermakelijk om naar te kijken… Heeft Jort Kelder toch gelijk; “Djentel, Trutten-site voor mannen met een relatie”,  daarom gaan we niet verder dan dit! Broodbakken is leuker, gezonder en goedkoper gaat ook ons te ver.

Heb je eenmaal de smaak te pakken kan je altijd nog een machine kopen, handig voor je vrouw kan ze hem prima voor jouw brood gebruiken…

, , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel