Met je vrouw in het weekend

Met je vrouw in het weekend iets leuks doen?  PAN in Amsterdam, dat is leuk… niet alleen in het weekend maar heel veel dagen Kunst in Amsterdam!

weekend met je vrouwOrigineel, leuk, mooi kunst “uitje” om samen met je vrouw (of vriendin) van te genieten.

PAN Amsterdam heeft een aanbod van 125 galeristen, antiquairs en kunsthandelaren met een assortiment van schilderijen, antiek, moderne en hedendaagse kunst tot sieraden, fotografie, designmeubelen en objecten uit oude en verre culturen.!

 

PAN Amsterdam is de eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design. Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren en verleiden door de vele duizenden kunstvoorwerpen. Klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen en objecten. PAN is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en verrassende vondsten te doen. Elk object wordt vooraf door onafhankelijke experts gekeurd op kwaliteit, echtheid en conditie. Dat geeft u als bezoeker de zekerheid dat u met vertrouwen kunt kopen.

Website van de PAN foto van Mondriaan gezien op de website galeriebart.nl

 

 

 

 

 
Of boek een hotel aanbieding in Amsterdam:

 

Zoek een ander leuk cadeau voor je vrouw of vriendin. Samen iets leuks doen, beste tip? Iedere dag de leukste tips en ideeën om te verrassen, origineel kado!

Stay Cosey Image Banner 468 x 60
Nog meer leuke tips, vrouw kado!

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel