Last Minute uitje met je vrouw, Lille voor 39 euro

Spontaan de rommel opzoeken of juist een leuk dagje verwennen ? Antiekmarkt Lille!

Braderie Lille leuk met je vrouwBusreis naar de beroemde antiekmarkt in het Franse Lille op 31 augustus 2013 Reis per comfortabele touringcar naar en van Lille voor slechts 39 euro!

Heeft u de antiekmarkt in Lille op 31 augustus 2013 al in uw agenda staan? Deze laatste dag van augustus is weer zover! Servies, stoeltjes, tuinspullen en oude lampen: het is allemaal te vinden op de antiekmarkt in Lille. In het oude stadscentrum vindt u meer dan tweehonderd kilometer antiek. Vorig jaar kwamen honderden mensen enthousiast van de markt terug. Stapt u dit jaar ook weer in de bus? U vertrekt in de vroege ochtend van zaterdag 31 augustus en de bus zet u op ca. 10 minuten loopafstand van de markt van Lille af. In Lille kunt u de hele dag lekker antiek shoppen. ‘s Avonds staat de bus weer voor u klaar en onderin de bus kunt u alle gekochte spulletjes kwijt.

Braderie Lille

De beroemde braderie in Lille is een jaarlijks terugkerend evenement dat elk jaar door zo’n 2 miljoen mensen wordt bezocht. In het autovrije centrum staan op 31 augustus 2013 zo’n 12.000 kraampjes opgesteld over een gezamenlijke lengte van zo’n 100 km! U kunt er van alles kopen: schilderijen, antiek, beeldjes, meubels en alle denkbare spulletjes die jarenlang zijn bewaard in kelders en op zolders en nu een nieuwe eigenaar zoeken. De braderie heeft daarnaast wereldwijde faam om de gezellige sfeer die er heerst en de activiteiten die worden georganiseerd, zoals straattheater, wielerwedstrijden, pop- en jazzconcerten. Probeert u ook eens de lokale specialiteit: mosselen met friet. De restaurants in Lille hebben zelfs een onderlinge competitie wie de grootste stapel aan lege mosselschelpen weet te verzamelen. Kortom, u zult zich vandaag geen moment vervelen! 

Reis per comfortabele touringcar naar en van Lille voor slechts 39 euro!

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel