Kerstmarkt, tip! Samen met je vrouw weekendje weg

Ben je er klaar voor? De laatste warmte van de zon is onze landsgrens overgestoken en het wordt tijd om vooruit te kijken. Over enkele maanden komt de kersttijd er weer aan! Denk je aan kerstmarkten, dan denk je aan Düsseldorf! De kerstversieringen veranderen de stad gedurende vijf weken in een winters sprookje. Deze periode is altijd druk, dus wacht niet te lang met boeken!

kerst kerstmarkten dusseldorfKersthoofdstad van Duitsland voor 29 euro!

Elk jaar wordt het centrum van Düsseldorf omgetoverd in een waar winter wonderland met maar liefst 7 locaties vol feestelijk vermaak. De kerstmagie wordt werkelijkheid door de vele versierde hutjes en kraampjes en de hele stad gloeit door de mooie kerstverlichting. Een enorme kerstboom, een kerststal, een ijsbaan en een bijna honderd jaar oude carrousel maken het plaatje compleet. Geniet van gebraden appels (Bratäpfel), kaneelkoekjes (Zimtsterne), warme chocomel en glühwein en shop de mooiste kerstaankopen bij elkaar!

De mooiste kerstmarkten vind je op de ‘Engeltjesmarkt’ en op de ‘Sterretjesmarkt’. Neem ook zeker een kijkje bij de kraampjes voor het historische stadshuis. Hier vertonen kunstambachtslieden hun vaardigheden. Als je nog tijd over hebt, bekijk dan eens de wereldberoemde Königsallee. Deze straat is een bonte verzameling van elegante etalages en gezellige terrasjes. De Düsseldorfer kerstmarkt is een van de mooiste van Duitsland. Je zult je ogen hier uitkijken!

De kerstmarkt van Düsseldorf vindt plaats van 21 november t/m 23 december 2013, van 11.00 uur tot 20.00 uur (op vrijdag en zaterdag is de kerstmarkt een uurtje langer open tot 21.00 uur).

Dit arrangement is inclusief:

  • 1 overnachting in Grand City Hotel Düsseldorf Mettmann****
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van de wellness
  • Gratis parkeren

Bekijk de aanbieding van deze kerstmarkt

, , , , , , , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel