Hoe ziet jouw vrouw je graag met de feestdagen.

Hoe ziet jouw vrouw (of vriendin) je graag met de feestdagen?

aankleden voor je vrouw met de feestdagenJij kan natuurlijk je wensenlijstje hebben hoe jij graag wilt dat ze eruit ziet, maar ik denk dat je vrouw ook wel een wensenlijstje heeft, en dan niet alleen met de feestdagen.

Een tip anders dan anders, waarin wij strakke jurkjes en lingerie pushen… vandaag je vrouw verrassen (en verwennen) met jouw feestdagen looks.

Koop een smoking! Maak haar blij (zij blij jij blij) als jij deze investering doet (in haar, jullie en smoking) doe het dan goed en koop in ieder geval geen kunststof smoking… je bent namelijk geen mislukte goochelaar. Uittrekken gaat ook niet zo makkelijk als het plakt van het zweet! Bekijk hoe het hoort…

De zwarte smoking van Alveare is gemaakt van zuiver scheerwol en voorzien van satijnen details. Het fitted model bestaat uit een single breasted colbert die sluit met een enkele knoop. Op het smokingjasje is een strookzak voor het pochet aangebracht en twee paspelzakken. De mouwen zijn uitgerust met een viertal gestoffeerde knopen. Bij het kostuum hoort een pantalon die ook voorzien is van satijnen details. Deze sluit met een blinde haak- en oogsluiting en is afgewerkt met scherpe persplooien.

 

Investering van ongeveer 200 euro, maar een investering gaat jaren mee & een blije partner is onbetaalbaar. (iets met mastercard, waar je overigens ook mee kan betalen)

Zorg dat je haar goed ziet, desnoods bij de last-minute kapper!Topshop heren 728x90

Meer Inspiratie voor leuke cadeau’s. Wat kan je als man wel en niet geven met smaak en een beetje stijl.

Vergeet de afgezaagde kado’s. Koop eens wat leuks!

Volledig overzicht van alle kado’s  of een duidelijk overzicht van leuke online winkels of liever iets spannender (18+ sinterklaas) natuurlijk kan je ook een weekendje of nachtje weg geven. Geef je het met sinterklaas; lekker weg met kerst! 

Zoek een leuk cadeau voor je vrouw of vriendin. Samen iets leuks doen, beste tip?
Speciaal voor sinterklaas een overzicht met schoenkadootjes of pakjesavond!

Van 10, 15, 20 tot 100 euro!

Jij in je smoking… zij in de nieuwe lingerie? Klinkt toch leuker dan jij een nieuwe set auto-velgen en zij een slip :-)Private collection

Geen kado voor je vrouw maar iets samen doen?Sylvie Londen Image Banner 728 x 90

HotelSpecials.nl ...en we gaan er weer even tussenuit!

Nog meer leuke tips, vrouw kado!

Ook leuk voor een vrouw, onze tips:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel