Hip & origineel kerstcadeau voor je vrouw?

Hip & origineel kerstcadeau voor je vrouw?

origineel kerst cadeau voor je vrouw hipStop met rommel geven, niet alleen met kerst maar wees origineel en koop een leuk en origineel cadeau voor je vrouw!

Of geef misschien dan wel niets… De schrik en grappen van vrouwen “wat heeft hij nu weer gekocht” Hoe sexy kan een strijkbout als cadeau ook zijn?

Hoe smakeloos is die polyester rode slip c.q. flosdraad.

Ieder zijn (of haar) ding… wil je een keer iets origineels geven? een cadeau met smaak? Vaak goedkoper dan je denkt (qua geld dan)!

 

De tip voor nu, straks en altijd…. maak het jezelf eenvoudig! Koop bij een winkel of website die een geselecteerde collectie heeft! Een collectie bestaande uit kwaliteit en cadeau’s die echt origineel zijn! 9 straatjes, iedereen heeft (of je vrouw zeker) heeft er wel eens van gehoord.


gifts 500x500

 

Ook voor verzorgingsproducten, parfum, high tea cadeaubonnen, hebben-dingetjes en veel, heel veel meer!

Wil je het toch spannender maken, koop dan in een goede winkel. Ook heel spannend, kan je altijd die winkel nog de schuld geven.

 

Een ding is zeker, de kwaliteit is geen rommel! En maak het zo spannend deze kerst als jij wilt…. alle lingerie is van een keurige winkel…. (als jij had geweten dat ze ook zo mooi hadden…..) Misschien wist je vrouw niet eens hadden…. Ook gewoon online te bestellen, laat de buren maar denken dat je 3 oma onderbroeken hebt besteld!!!

 

kerst cadeau vrouw lingerie bh en slip

 

 

 

Extra spannend, lingerie en meer!

extra spannende lingerie

 

Zoek een leuk cadeau voor je vrouw of vriendin. Samen iets leuks doen, beste tip?
Speciaal voor kerst? Of gewoon, een leuk kado voor haar? Van 10, 15, 20 tot 100 euro!

Private collection

Nog meer leuke tips, vrouw kado!

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel