Het moet niet tuttiger worden met ideeen voor vrouwen

bloemen, tuin, lingerie vrouwLekker bezig met je vrouw naar haar zin te maken, lees je Djentel.nl en zie je allemaal vreemde tips over wat vrouwen zouden willen. Vakantiebeurs, bed opmaken, koken en dan gaan we het nu hebben over plantjes voor je vriendin? Ja! Lekker tuttig maar met een reden, jij maakt je vrouw blij en dit is een tip om je het makkelijk te maken.

Of er nu een tuin of balkon in het spel is… de lente komt en de meeste vrouwen vinden het natuurlijk helemaal gezellig als daar (tik-tak, bloemetjes-bijtjes, zonnetje, rokjesdag…) bloembollen gaan (uit)komen… ach waarom ook niet, het is goedkoper dan een avondje uit eten en je hebt er langer plezier van! Die ‘maar’ is er natuurlijk wel, het tuincentrum! Het tuincentrum bezoek jij natuurlijk alleen voor een nieuwe barbecue en je bent slim genoeg om daar geen uren te gaan rondlopen op zoek naar die zak bloembolletjes….. ze zijn toch allemaal hetzelfde, toch?

Maak het jezelf makkelijk, jij blij zij blij….. koop online gewoon ‘die’ bloembollen….Waarom? Jij toont je interesse in haar en het bespaart je het tuincentrum! Zij blij, jij blij (wij ook blij). Ga dus snel online naar Bakker Bloembollen en bestel (kan ook op je vrije zondag).

Volgende keer een tip, een mannentip… misschien wel iets met lingerie, wie weet met bloemetjes!

, , , , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel