Gebed zonder end ? Of nog steeds een uitdaging … zij blij, jij blij

gebed_zonder_end vrouwHeb je het allemaal geprobeerd en ons de laatste 4 weken net zo lang als een cyclus gevolgd. En ben je nog steeds niet De Gentleman die je wil zijn of is het misschien je vrouw of vriendin…..die jou niet snapt of misschien wel niet wil snappen? Dat kan heel goed natuurlijk. Een relatie is natuurlijk het mooist maar niet altijd het makkelijkst wat er is. Gelukkig voor ons, anders hadden wij hier ook niets te doen. Iedere week een kleine opsomming wat voor leuke tips wij hebben gegeven en kado ideeën , alles voor je vrouw of vriendin.

Zo hebben wij gisteren geschreven over de mogelijkheid van een luchtballon als vip of in de nacht. In het rijtje met winkeltips staan nog meer leuke dingen om te doen, alles wat vrouwen leuk vinden zoals sieraden, chocolade, wijntje, maar ook kleding en lingerie om het voor de man extra leuk te maken. De dubbele zij blij, jij blij! Als het perfecte cadeau er niet bijstaat en je denkt dat het een gebed zonder end gaat worden staan er genoeg tips voor een leuk weekendje of andere culturele uitjes.

En als dit nog steeds allemaal niet helpt, dan is ons advies toch om Djentel te blijven volgen, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag. Zie je dit ook niet meer zitten… ga dan op zoek naar een nieuwe vriendin en probeer het in de volgende ronde! ; – )

, , , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel