Feestje voor of met je vrouw 2Generations

2generatiosn bbb haarlem feest vrouwParty time! Feest, dansen een en al gezelligheid bij 2Generations. De naam zegt het al, twee generaties. En dan is het niet de bedoeling dat jij als keurige man op zoek gaat naar een nieuwe vriendin van een nieuwe generatie, maar dat je samen met je vrouw of vriendin een hele leuke avond hebt.

Het feest is wel bedoeld voor een mix van generaties dus als jij het leuk lijkt om je schoonouders en je vrouw een feest te bezoek is dit de plek. Heb je daar geen zin in, dan kan je natuurlijk zin maken en denk dan maar dat je op weg bent om ook de ideale schoonzoon te worden……..en dit feest helpt je daar natuurlijk bij. Al is het maar omdat deze feesten groot genoeg zijn om je schoonouders te ontlopen. 31 maart is er weer een 2Generations feest in Haarlem met een special Big Black and Beautiful. Deze sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs de meest legendarische Girls Groups aller tijden, zoals The Supremes, The Three Degrees en Sister Sledge. Maar ook hedendaagse Girls Groups zullen de revue passeren.
Dit alles zal plaatsvinden in Philharmonie, een exclusief theater waarbij drie foyers worden ingericht voor verschillende muziekstijlen bezoek de website.

Wil je er een dagje, nachtje of weekendje van maken bekijk dan de eet, drink, slaap en shop tips over Haarlem.

, , , , , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel