Dagje Cultuur in Amsterdam – Unseen Photo Fair

Gezellig cultureel doen met je vrouw… foto’s!

dagje cultuur met je vrouw in amsterdamVerwen en verras je vrouw of vriendin “tip” ; niet de standaard evenementen maar neem je vrouw eens mij naar iets bijzonders….

Reinier van der Aart exposeert portrettenreeks op Unseen Photo Fair

Fotograaf Reinier van der Aart (RVDA) exposeert van 18 tot en met 21 september op de Unseen Photo Fair, in de Unseen Shop & Lounge op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. In samenwerking met Affligem bier presenteert hij zes van zijn werken; indringende portretten van (inter)nationale iconen.

Kunstenaar Damien Hirst, kunstenaarsduo Gilbert & George en fotograaf Anton Corbijn zijn terug te zien in de indrukwekkende selectie. Sieb Posthuma, waar Reinier veel mee heeft gewerkt, mag ook niet ontbreken in de expositie. Een waardig eerbetoon. Een ander intrigerend werk is ‘Gesamtkunstwerk’ waarin het portret van de Duitse kunstschilder en beeldhouwer Anselm Kiefer over een van zijn installaties in het Rijksmuseum geplaatst is – de Nachtwacht tegelijkertijd spiegelend in het glas. ‘Past, Present, Future. Daan Roosegaarde with his Lotus Dome’ krijgt een primeur op Unseen; dit recente portret is nog niet eerder getoond.

Over Affligem Society
In 1074 besloten zes ridders om meer van het leven te proeven. Ze legden hun wapenuitrusting neer en bouwden een abdij. Een plek waar ze aandacht konden schenken aan andere talenten en ambities. En daar ontstond een bijzonder bier: Affligem. Vanuit deze historie komt de overtuiging: ‘Proef meer van het leven.’ Geef de ruimte aan al je ambities en talenten. Om deze overtuiging anno 2014 ten uitvoer te brengen is de Affligem Society opgericht. Een select genootschap van zo’n 200 multi-getalenteerde mannen die samenkomen om al hun talenten te ontplooien en meer van het leven te proeven. De Society wordt gedragen door zes hedendaagse Knights met ieder een eigen netwerk. Reinier van der Aart staat aan het hoofd van het netwerk Arts & Crafts en deelt zijn visie en expertise met leden van de Affligem Society.

, , , , , , , , , , , , , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel