Affordable Art Fair, dagje kunst kijken en kopen in Amsterdam

De Affordable Art Fair komt er weer aan! Op 31 oktober tot en met 3 november openen we de deuren op een nieuwe locatie! Ons nieuwe huis is de fantastische Kromhouthal op bedrijventerrein De Overkant in Amsterdam-Noord.

Affordable Art Fair amsterdamDe Kromhouthal is een oude machinefabriek, direct gelegen aan de IJ-oever, ongeveer 15 minuten fietsen vanaf Amsterdam Centraal. De 150 meter lange hal met glazen dak heeft een industriële, rauwe uitstraling.

“Stadsdeelhouder Rob Post is enthousiast over de nieuwkomer in Noord: “Ik ben erg blij met de komst van de Affordable Art Fair. Dit is een versterking van het nieuwe cultuurklimaat in Amsterdam-Noord, na bijvoorbeeld de komst van EYE en de Tolhuistuin. De laagdrempeligheid en de focus op beginnende kunstkopers spreken me bijzonder aan.”

Dus ben jij geïnteresseerd in hedendaagse kunst? Wil je de wereld van kunst leren kennen? Kom dan van 31 oktober t/m 3 november naar de Affordable Art Fair Amsterdam. Dus zet deze data in je agenda. Met toegankelijke prijzen tussen de €100 en €5.000 is er in elke prijscategorie echte kunst te vinden.

Website

 

, , , , , , ,

Wil jij sneller op Marktplaats verkopen?

sneller verkopen op marktplaats beste keurmerk webwinkel